bannerem

2012. szeptember 27., csütörtök

Ismertető

Sziasztok!

Ez a történetem már vagy két éve él a fejecskémben, eddig fent is volt két fejezet már, de sosem volt elég időm, meg ihletem folytatni őket. Most felújítom az egészet, remélem tetszeni fog és sokan olvassátok majd :)

A történet(ek)ről :

Contrary Poles - Egy farkas és egy vámpír

Sam élete sosem volt hétköznapi. A Quileute törzsből származó lány pici korától kezdve különlegességnek számított, azt suttogták róla, ő a jóslatokban emlegetett Fehér Farkas, aki nagy változásokat hoz a nép életébe. Az összes Quileute szeme fényeként nevelték, hiszen az egykoron " kettészakadt " törzs vezetői az ő vérében egyesültek először. Apja által a Black, míg édesanyja által a Uley család leszármazottja. Édesapja, Benedickt maga a nagy Jacob William Black fia, míg anyja, Elaine a másik törzsfőnök, Samuel Uley kisebbik unokája.
Samet kiskorától kezdve igyekeztek felkészíteni a világot belengő misztikumokra, azonban ebben nagyban megnehezítette a vének dolgát Elaine, mikor fia, Ricky születése után pár évvel összecsomagolt és Seattle - be költözött lányával. Ostobaságnak tekintette a legendáikat, azt meg végképp, hogy az ő kislányáról szólnának.
Egészen Sam tíz éves koráig laktak a nagyvárosban, mikor is a lány kiharcolta, hogy költözzenek közelebb édesapjához, akihez túlságosan kötődött, hogy ennyire messze éljenek tőle. Forksba költöznek, de Sam ekkorra már csak dajkameseként fogja fel a Quileute - ok legendáit a farkasokról és a hidegekről.
Tizenhét éves korában egy ismeretlen férfi hatalmas vagyont örökít Samre, akiről későbbi pereskedések miatt, exhumálással DNS - tesztet készíttet Elaine, s kiderül, hogy Samnek szó szerint két apja van - vagyis volt. Nem tud egykönnyen megbocsátani anyjának, s miután Elaine elvállalja a Washington Courier Journal állásajánlatát, gyakorlatilag különköltöznek.
Sam éli életét, mígnem egy nap újak érkeznek a városba. A rejtélyes és szépséges Cullen család... S teljesen felforgatják az életét.
Miként alakul Sam és Cullenék kapcsolata? A fiatal lány képes megbirkózni a rá váró nehézségekkel? Lesz elég ereje beteljesíteni a jóslatot? Egyáltalán mit is takar pontosan az a jóslat?


Contrary Poles 2. - Elkötelezettség

Sam és Edward élvezik az életüket, de a férfi úgy érzi, többre van szüksége holmi együttélésnél. Sam sosem volt az a típus, aki könnyen viselné a kötöttségeket. Vajon Edward képes ezen változtatni? Szerelmük beteljesülhet végre úgy, ahogy annak rendje lenne?
Háború van készülőben. A Volturi nem nézi jó szemmel a Cullen klán szövetségét a farkasok törzsével. De vajon meg tudják akadályozni, hogy a házasság kötelékében egyesüljön a két faj? Kihasználják a kiskapukat, hogy szétverjék a kapcsolatokat? Vagy egyenesen nyílt támadást intéznek, ezzel kitörvén a háborút világukban?
Harc a szerelemért és a szabadságért. Egy átlagos ember élete is erről szól. De milyen lehet, ha mindez hallhatatlanok közt folyik? Győzhet bárki is vagy elpusztul minden, amit eddig ismertél?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése